gedestilleerd water header

Gedestilleerd water maken

Gedestilleerd water maken is eigenlijk helemaal niet moeilijk, maar gedestilleerd water maken klinkt moeilijker dan het in werkelijkheid is. Gedestilleerd water maken zorgt voor water in zijn puurste vorm zonder all mineralen en onzuiverheden die in het water kunnen voorkomen. Voor gedestilleerd water maken heeft u wel een destilleerapparaat nodig, wat u in de meeste scheikundige of laboratoriumwinkels kunt kopen.

puur waterVia verdamping wordt het water zelf gezuiverd van alle onzuiverheden die oorspronkelijk in het water aanwezig waren.

Het verdampte water wordt vervolgens nogmaals gefilterd door een carbonfilter. Gedestilleerd water maken is hierna geslaagd. U heeft water verkregen wat volledig vrij is van onzuiverheden zoals virussen, bacteriën, parasieten, zware metalen, gifstoffen en anorganische mineralen. Het drinken van gedestilleerd water is het gezondste voor het lichaam omdat er geen onnatuurlijke stoffen inzitten en het voor het lichaam nog steeds de belangrijkste functie vervult.

Het lichaam van vocht voorzien namelijk.

Bovendien doordat er geen andere stoffen inzitten is het eenvoudiger in staat om de afvalstoffen van het lichaam af te voeren uit ons lichaam. In Nederland is gedestilleerd water in deze vorm helaas niet te koop in de supermarkt, maar met een destilleerapparaat kunt u het dus wel zelf eenvoudig maken.